Categories
Lajme

Vallet e mrekullueshme arvanitase, në Aspropyrgos

Vallet e mrekullueshme arvanitase, në Aspropyrgos Vallja është kënduar në shqip dhe përshtatur. Gjendet në YouTube, ndërsa e sjellim atë sot për shikuesit besnikë të Konica.al. Shikojeni, shtypni butonin pëlqe e shpërndajeni këtë valle të bukur arvanitase. Përzgjodhi: Edmond Prifti/Konica.alVideo bashkangjitur realizuar në shqip nga: Kryezoti (YouTube)Viti i realizimit: 2014Αρβανίτικοι Χοροί Γυναικών/Vallet e Grave ArvanitaseΔήμου […]