Vallet e mrekullueshme arvanitase, në Aspropyrgos

Vallet e mrekullueshme arvanitase, në Aspropyrgos

Vallja është kënduar në shqip dhe përshtatur. Gjendet në YouTube, ndërsa e sjellim atë sot për shikuesit besnikë të Konica.al.

Shikojeni, shtypni butonin pëlqe e shpërndajeni këtë valle të bukur arvanitase.

Përzgjodhi: Edmond Prifti/Konica.al
Video bashkangjitur realizuar në shqip nga: Kryezoti (YouTube)
Viti i realizimit: 2014
Αρβανίτικοι Χοροί Γυναικών/Vallet e Grave Arvanitase
Δήμου Ασπροπύργου/ Bashkia e Aspropyrgos (Greqi)
Origjinale: https://www.youtube.com/watch?v=15LdEuICWoc

Arvanitakis – Αρβανιτάκης
Arvanites Portal

https://www.facebook.com/www.konica.al/videos/374958039604408/

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *