Categories
Lajme

Ngriti flamurin kombëtar në Ohër, ja dënimi që merr shqiptari /Video

Gjergj Prekoçaj ka udhëhequr një grup arbëresh, teksa kanë shpalosur flamurin e Shqipërisë në Kalanë e Ohrit.

Por, ky akt i ka kushtuar rëndë shqiptarit.

Ai është dënuar me 1100 euro, dhe ndalesë për 5 vite për të hyrë në Maqedoninë e Veriut.

“Më kanë ndaluar për pesë vite hyrjen në Maqedoninë e Veriut. Kjo është toka jonë. Nuk do të ndalemi. Na jemi në tokën tonë arbërore dhe ne jemi për bashkim kombëtar”, ka thënë Gjergj Prekoçaj./ shqip.info

https://www.facebook.com/uebshqip/videos/1342783099210674/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *