Shqiponja me dy koka simboli ynë kombëtar, më i lashti i botës, cila është prejardhja dhe domethënia e saj

Kronologji e shkurter e perdorimit te ketij simboli 1) Aparenca e pare historike: afersisht ne vitin 2300 para eres sone ne disa gdhendje qe gjenden ne Lagash te Babilonise (Iraku i sotem) 2) E shfaqur ne monumente te qyteterimit te Hititeve, 1250 para eres sone 3) E perdorur si simbol kryesor i Perandorise se Bizantit… Continue reading Shqiponja me dy koka simboli ynë kombëtar, më i lashti i botës, cila është prejardhja dhe domethënia e saj