Tag: Elena Kocaqi

  • Napoleon Bonaparta, strategu më i madh ushtarakë shqiptar!

    Napoleon Bonaparta, strategu më i madh ushtarakë shqiptar!

    A ishte Napoleon Bonaparta Arbëresh? Nga : Elena Kocaqi Napoleon Bonaparta është një nga strategët më të mëdhenj ushtarakë që ka nxjerrë njerëzimi. Ai meriton që të vihet pranë burrave të tjerë të mëdhenj, pasi arriti të pushtojë monarkitë më të mëdha të Evropës, si atë gjermane, austriake, madje dhe vetë Rusinë, sepse hyri në…