fake news

Epoka e lajmeve të rreme/ Edhe media klasike bie pre e lajmeve të pavërteta

Në Shqipëri janë rreth 800 media online, shto këtu edhe garën e ethshme për klikime, për rrjedhojë prodhohen lajme keqinformuese,…

1 year ago

Të rrezikuar nga lajmet e rreme. Shqipëria e fundit në listë në betejën kundër dezinformimit

Finlanda po e fiton luftën ndaj lajmeve të rreme dhe ajo çfarë është mësuar mund të jetë e një rëndësie…

2 years ago