Mbreteresha Teuta

Thesari i mbretëreshës Teuta i fshehur në Mokër

Mokra është një krahinë legjendash dhe historish, që nga kohët më të lashta. Një hap, një monument ofron kjo zonë…

1 year ago

Zbulimi i madh: Nxirret në dritë pallati i mbretëreshës ilire Teuta (Foto)

Daily Mail shkruan për një zbulim të jashtëzakonshëm për Ilirët në Malin e Zi. Gazeta prestigjioze britanike shkruan se “ilirët…

2 years ago