thesari

Thesari i mbretëreshës Teuta i fshehur në Mokër

Mokra është një krahinë legjendash dhe historish, që nga kohët më të lashta. Një hap, një monument ofron kjo zonë…

1 year ago

Selanik, zbulohet thesari i jashtëzakonshëm

Ndërtimi i një rrjeti metroje nën qytetin grek të Selanikut ka zbuluar një thesar të jashtëzakonshëm të objekteve të lashta,…

2 years ago