More

  248 vatra zjarri në të gjithë Shqipërinë

  Ministria e Mbrojtjes ka publikuar të dhënat e vatrave të zjarrit që janë raportuar në të gjithë Shqipërinë.

  Sipas Ministrisë së Mbrojtjes, janë evidentuar 245 vatra zjarri në total.

  Ndërkohë që qarku që ka pasur më shumë vatra zjarri raportohet të jetë Elbasani, ku janë evidentuar 49 zjarrvënie dhe nga ku janë djegur 15 hektar sipërfaqe pylli.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here