Categories
Lajme

248 vatra zjarri në të gjithë Shqipërinë

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar të dhënat e vatrave të zjarrit që janë raportuar në të gjithë Shqipërinë. Sipas Ministrisë së Mbrojtjes, janë evidentuar 245 vatra zjarri në total. Ndërkohë që qarku që ka pasur më shumë vatra zjarri raportohet të jetë Elbasani, ku janë evidentuar 49 zjarrvënie dhe nga ku janë djegur 15 hektar […]