Elbasan, gjenden 100 predha artilerie në zonë të banuar


Lajmi eshte bere i ditur nga Ministria e Mbrojtjes e cila tha se Efektivët EOD të batalionit xhenier të Komandës Mbështetëse në Forcat e Armatosura, zbuloi municione në Bradashesh të Elbasanit.

Bëhet fjalë për 100 predha artilerie, të cilat janë transportuar për në poligonin ku do të bëhet asgjësimi i tyre.

Në operacion asistuan efektivë të Policisë së Shtetit.

Kërkesa për ndërhyrje u be nga Prefekti i Elbasanit menjëherë pasi predhat u konstatuan në afërsi të lumit.


By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *