adn

Asimilimi i Europianit Neolitik E-V13 nga indo-evropianët

Për shumë vite shumica dërrmuese e akademikëve kanë supozuar se E-V13 dhe linjat e tjera E1b1b erdhën në Ballkan nga…

2 years ago

Studimi: Në Adn e njeriut duket shenja e varfërisë

Varfëria lë gjurmë në Adn, duke modifikuar më shumë se 1500 gjene, baraz me 10% të tyre, thotë zbulimi i…

2 years ago