Tag: albanologë

  • Autorë dhe studiues që kanë shkruar dhe argumentuar mbi historinë shqiptare

    Autorë dhe studiues që kanë shkruar dhe argumentuar mbi historinë shqiptare

    Për të gjithë skeptikët ,primatet më te pa epur ndaj etnosit shqiptar ,përfshi këtu akademikë dhe institucionin e saj ASH ve” të “Shqipërisë”: Kam paraqitur ketu në këtë permbledhje një numër të konsiderueshëm, autorë-studiues ,historiane,gjuhëtarë,albanologë,letrarë ,vendas me origjinë shqiptare dhe te huaj etj ,të cilët: Kanë studiuar,hulumtuar,shkruar dhe argumentuar mbi historinë e antikitetit të lashtë dhe…