Categories
Histori Të gjitha

CARIA – Popujt e Azisë së Vogël – Shqipja gjuha e tyre.

Shkruan: Aleksander HASANAS Gjuha Cariane pa frikë mund të përdorim frazën – “Barbarians” gjuhë barbare pra, e fshehur kjo maskuar nga një maskim grek – për ti dhënë një përshkrim të shpejtë kombit të vet si të lashtë dhe të njohur si Carians. Kjo edhe për një arsye tjetër: A dini se shumë njerëz të famshëm […]