Tag: Eurodeputetet

  • Eurodeputetët takojnë Bashën dhe Kryemadhin. Diskutohet zgjidhja e krizës

    Eurodeputetët takojnë Bashën dhe Kryemadhin. Diskutohet zgjidhja e krizës

    Para vendimit për hapjen ose jo të bisedimeve për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian në Tiranë ka mbërritur delegacioni i Parlamentit Europian. Aktualisht ata po zhvillojnë një takim e krerët e opozitës, Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi. Ndërsa më pas do të takojnë edhe kryeministrin Edi Rama. Në mbërritje, shefi i misionit, eurodeuteti Tunne…

  • Mbërrijnë eurodeputetët: Ndërmjetësojmë për krizën!

    Mbërrijnë eurodeputetët: Ndërmjetësojmë për krizën!

    Ka mbërritur në Tiranë delegacioni i Parlamentit Europian. Eurodeputetët vijnë para vendimit për hapjen ose jo të bisedimeve për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian. Pas një ore ata do të takohen në fillim me dy kryetarët e partive më të mëdha të opozitës, Lulzim Bashën dhe Monika Kryemadhin. Ndërsa më pas do të takojnë…