Miratohet krijimi i regjistrit shtetëror të mësuesve të gjuhës shqipe dhe certifikata për nxënësit në Diasporë

Miratohet krijimi i regjistrit shtetëror të mësuesve të gjuhës shqipe dhe certifikata për nxënësit në Diasporë Këshilli i Ministrave ka miratuar propozimin e ministrit të Shtetit për Diasporën për krijimin e rregjistrit shtetëror të mësuesve të gjuhësh shqipe në bazë të të cilit ministria përgjegjëse për arsimin krijon regjistrin shtetëror të mësuesve të gjuhës shqipe… Continue reading Miratohet krijimi i regjistrit shtetëror të mësuesve të gjuhës shqipe dhe certifikata për nxënësit në Diasporë

Mblidhen protestuesit/ Policia në gadishmëri, mungojnë efektivet femra

Kanë filluar të mblidhen protestuesit përpara Parlamentit ku dhe do të nis protesta e opozitës.  Opozita vendosi të protestojë sot pasi Konferenca e Kryetarëve mori vendim të zhvillonte seancën e së enjtes së kaluar pasdite në orën 17:00. Ndërkohë policia ka marrë edhe masat për të siguruar vijimësinë normale të saj. Një numër i madh… Continue reading Mblidhen protestuesit/ Policia në gadishmëri, mungojnë efektivet femra