Categories
Histori Të gjitha

Tre nga pesë gjeneralët më të mëdhenj të të gjitha kohërave ishin iliro-shqiptar

Shkruan Brilant Gashi Teknologjia në ditët e sotme është bërë shumë e zhvilluar sa që mundesh të shikosh gjithçka që ndodh në rruzullin e madh tokësor. Por edhe ata që e krijuan interneyin dhe teknologjinë moderne dhe të gjitha rrjetet sociale , e kanë ditur se do të ketë shumë përparësi . Njëra nga këto […]