Categories
Histori Të gjitha

Këto janë “Karnavalet Ilire” në Bozovcë të Malësisë së Sharrit.

Këto janë “Karnavalet Ilire” në Bozovcë të Malësisë së Sharrit. Këto janë disa festa autoktone shqipare që brez pas brezi po humbasin akoma dhe më shumë. Ndaj njëkohesisht do tju luteshim dhe ta shpërndanit këtë video për të rikthyer sa më shumë vëmendjen tek traditat e vjetra shqiptare pasi gjithcka e jona po humbet dalëngadalë.. Shiko […]