Dielli simbol tek Pellazgët, Ilirët e Shqiptarët

PA DIELL SKA JETE – DISA FOTO PER DIELLIN QE ISHTE SIMBOL TE ALEXANDRI E NE VAZZHDIMSI ESHTE EDHE SOTE USHQIMI I LASHTE E GJENEZEN E KA PIKRISHT NE -MONTE SCARDUS – SOTE NE MALET E SHARRIT – FLIJA QE SIMBOLIZON DIELLIN ME RREZE – KAM NDEGJUE EDHE NJI VERZION PER KUPTIMIN E KETI USHQIMI I TRADITES SONE ,,SE NGA KETU JAN RRUGET NEPER BOTE /s.p/

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *