Pamje të vjetëra nga Shqipëria e Jugut

EPIRI I VITEVE 1855:
JANINA, PARGA, PARAMITHIA, ARTA, FILATI, BUTRINTI.

Titulli: Twelve Sketches in double tinted Lithography of Scenes in Southern Albania,
Autori: BERESFORD, George de la Poer, Captain.
Botues: London, Day and Son, [1855].

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *