Tag: minatoret

  • Minatorët protestë para parlamentit kundërshtimin ndaj projektligjit

    Minatorët protestë para parlamentit kundërshtimin ndaj projektligjit

    Një grup minatorësh kanë dalë sot në protesta para parlamentit për të shprehur kundërshtimin ndaj projektligjit që pritet të miratohet sot për statusin e tyre. Në seancën plenare do të diskutohet pr/ligji “Për trajtimin financiar, suplementar të punonjësve që kanë punuar në miniera, në nëntokë, të punonjësve të industrisë së naftës e të gazit dhe…