Naim Frashërit

Zogu dhe Djali – Naim Frashëri

Një zok të bukur zuri një djalë, Ay po dridhej dh'e i thosh ca fjalë: "Nukë të vjen keq që jam i…

2 years ago

Lutja e Naimit

Det i p'an'i mirësisë, q'emrin tënd s'e zë dot ngoje,Qysh e ngrehe gjithësinë pa lënë farë nevoje!Fali njeriut urtësinë, mirësinë,…

2 years ago

Fillimet romantike të Naim Frashërit dhe novela “Katër stinët”

Fillimet romantike të Naim Frashërit dhe novela “Katër stinët”

2 years ago