opinione

Brahim (Ibish) Avdyli: Nën plafin e trishtë stacioni i poezive të mia

NËN PLAFIN E TRISHTË - STACIONI I POEZIVE TË MIA - Brahim AVDYLI Brahim (Ibish) AVDYLI: NËN PLAFIN E TRISHTË(Panoramë…

1 year ago

Ish-ministri grek ‘ndez’ debate: Suliotët ishin shqiptarë, ne u kemi ‘vjedhur’ gjuhën

Ish-ministri grek, Theodoros Pangalos, ka shkaktuar një “tërmet” të vërtetë pas qëndrimit të tij të bërë publik në rrjetet sociale,…

1 year ago

Shqiptarët janë inteligjentë, trima dhe besnikë

Autori Aubrey Herbert, miku i madh i shqiptarëve, i cili në këtë vepër paraqitet me pseudonimin e tij Ben Kendim.Këtë…

1 year ago