SHBA

Cilat ishin 150 shoqëritë shqiptare që u formuan në SHBA

Viron Prodani Vijon nga numri i kaluar Përpjekjet e para të shqiptarëve të Amerikës për t’u organizuar në shoqëri patriotike…

1 year ago

SHBA ndërpret fondet për OBSH-në. Shkak, keqmenaxhimi i CoVid-19

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, ka bërë të ditur se vendi i tij po ndërpret fondet për Organizatën Botërore të…

1 year ago

SHBA: 16 milionë persona pretendojnë se janë të papunë

Autoritetet në Shtetet e Bashkuara kanë bërë të ditur se edhe 6.6 milionë persona kanë bërë kërkesë për përfitime shtetërore,…

1 year ago

SHBA bëhet vendi me më shumë të infektuar në botë nga COVID-19, shifra tejkalon 100.000

Numri i të infektuarve dhe rasteve të vdekjes është rritur nga dita në ditë me hapa gjigandë në SHBA, duke…

1 year ago

Ambasadorja Yuri Kim: Plotësimi i reformave do e bëjnë Shqipërinë më të fortë

SHBA është një prej partnereve që mbështet fortë integrimin e Shqipërisë. Marrja e dritës jeshile nga Komisioni Europian ku shkruhet…

1 year ago

Rekomandimi i KE, ambasada e SHBA: Mbështetje për integrimin në BE

Ambasada amerikane në Tiranë shpreh mbështetje për Shqipërinë dhe gatishmërinë për të punuar me partnerët shqiptarë dhe BE për të…

2 years ago