More

  “S’ka Shqipëri, ka 3 tepsi”, forma e veçantë e protestës së 54-vjeçarit/ Foto

  Dilaver Nela është padyshim protestuesi më i veçantë, që ka mbërritur para kryeministrisë, ndërkohë që pritet të vijnë mijëra mbështetës të tjerë të opozitës.

  54-vjeçari nga Laçi ka gjetur një formë të veçantë të protestës, duke përdorur 3 tepsi, për të përshkruar situatën politike në vend sipas mënyrës së tij.

  “S’ka Shqipëri, ka 3 tepsi”, thuhet në pankartën e tij, ndërkohë që mbi kokë mban 3 tepsi, ku ka shënuar emrat e 3 partive kryesore në vend, PS, PD dhe LSI.

  “Shqipërinë duhet ta bëjnë ndërkombëtarët. Neve nuk na përfaqëson askush”, u shpreh 54-vjeçari Dilaver Nela

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here