More

  Isa Boletini

  - Advertisement -

  Isa Boletini arrestoi zyrtarët rusë në Mitrovicë shkruante “Daily Telegraph” me 1902

  Isa Boletini me njëqind ushtarë të armatosur, kishte marrë informacion nga Stambolli për ardhjen e rusëve dhe ai i kishte pritur për të hyrë...

  Isa Boletini, fati i trishtë i familjes dhe pasardhësve së tij

  Nga: Dashnor Kaloçi Hakmarrja e sllavo-komunistëve ndaj familjes së njohur të Isa Boletinit, filloi që në nëntorin e vitit 1943, kur komunistët shkodranë të udhëhequr...

  Jeta dhe vrasja e Isa Boletinit

  Isa Boletini lindi në kullën e Boletinëve, afër Mitrovicës, më 15 janar 1864. Vitet e rinisë i kaloi në vendlindje. Në prill të 1881...

  Historia e panjohur e Isa Boletinit

  Historia e panjohur e Isa Boletinit… Të fshehtat e të pathënat e saj, betejat e dokumentuara dhe ato më pak të njohura. Si u vra...

  Isa Boletini: ‘Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia!’

  “Isa Boletini ishte një udhëheqës i mirë, i zgjuar dhe humanist i madh, i cili donte vetëm lirinë dhe bashkimin e tokave shqiptare.

  Isa Boletini, e vërteta e fotografisë në rrugët e Vlorës

  Isa Boletini, e vërteta e fotografisë në rrugët e Vlorës
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -