lajme nga bashkimi evropian

Kthesë në politikën e zgjerimit të Bashkimit Europian?

Më 5. Shkurt Komisioni i ri Europian paraqiti propozimet për reformimin e politikës së zgjerimit të BE, më saktë metodologjinë…

1 year ago

Grabitja e shekullit në Europë, zhduken 1.3 trilionë € TVSH

Vjedhja më e madhe e shekullit ka shifra të frikshme. Më shumë se 1,260 miliardë euro të destinuara për 28…

2 years ago

Zgjedhjet europiane: Nervozizëm në Berlin

Partitë në pushtet në Gjermani i ka zënë nervoziteti. Në zgjedhjet europiane ato do të humbasin. E qartë është kush…

2 years ago

Haradinaj: Serbia duhet ta njohë Kosovën dhe kufijtë e saj

Serbia duhet ta njohë pavarësinë dhe sovranitetin e Kosovës, në kufijtë e saj ekzistues, ka thënë kryeministri i Kosovës, Eamush…

2 years ago