lajme nga prishtina

Luftë tregtare mes vëllezërish, Kosova kërcënon me taksë Shqipërinë

Në debatin për efektet e taksës 100% ndaj Serbisë dhe Bosnjës, organizuar nga Instituti Riinvest, ministri i Tregtisë dhe Industrisë…

2 years ago

Haradinaj: Serbia duhet ta njohë Kosovën dhe kufijtë e saj

Serbia duhet ta njohë pavarësinë dhe sovranitetin e Kosovës, në kufijtë e saj ekzistues, ka thënë kryeministri i Kosovës, Eamush…

2 years ago

“Do të marrim masa”, Haradinaj: Nuk do tolerojmë asnjë provokim të Serbisë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është shprehur se nuk do të tolerojë asnjë provokim nga ana e Serbisë “Do të…

2 years ago

20 vjetori i ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë

Me rastin e 20-vjetorit të ndërhyrjes ushtarake të NATO-s në Kosovës, Ministria e Punëve të Jashtme organizoi pritje për të…

2 years ago