Protestuesit

Tiranë, vijon tensioni para parlamentit

Atmosfera e tensionuar që u vu re fillimisht para godinës së Qeverisë, u përsërit dhe përpara selisë së parlamentit, ku…

2 years ago

Protestuesit djegin goma para godinës së Parlamentit

Dhjetra protestues janë grumbulluar në 17:00 para godinës së Parlamentit, të udhëhequr nga Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi. E teksa…

2 years ago

Momenti kur Garda e Policia mbrojnë Klosin nga protestuesit

Ndërsa protestues të shumtë janë mbledhur para parlamentit një situatë e tensionuar është krijuar në rrugën ku hyjnë deputetët. Gazetarja…

2 years ago